سیم کشی و برقکاری ساختمان

بازه قیمت عمده سفارشات:    5,000,000 تا 8,300,000 تومان

قیمت  خدمات رو همین الان رایگان بگیر

قیمت بگیر
نمودار قیمت

درباره سیم کشی و برقکاری ساختمان

مقدمه (سیم کشی وبرقکاری )

اگر به هر گوشه‌ای از ساختمان یا خانه خود نگاهی بیندازید آثاری از برق، سیم‌کشی، پریز، لامپ و دیگر موارد را مشاهده خواهید کرد. در واقع امروزه زندگی بدون برق برای انسان‌ها بسیار دشوار و غیرممکن است. زمانی که وارد یک ساختمان می‌شوید با اولین چیزی که سرو کار خواهید داشت برق است و اگر شما می‌توانید لامپی را روشن یا خاموش کنید محصول نهایی پروژه برق‌کشی آن ساختمان است. برق تو سط سیم‌کشی‌های انجام شده تامین می‌گردد که اگر در راه‌اندازی برق، استاندارهای لازم رعایت نشود ممکن است خطرات زیادی را به همراه داشته باشد که با توجه به اهمیت و حساسیت و به منظور جلوگیری از خطرات برق‌گرفتگی و آتش سوزی، اجرای سیستم برق و برقکشی باید توسط افراد مجرب و با تجربه انجام شود.

 

سیم کشی و برقکاری ساختمان  با متخصصین اوستا پلاس

اوستا پلاس یکی از بزرگترین و معتبر ترین شرکت ها در استان گلستان و شهر گرگان است که تجربیات و اطلاعات بسیار ارزنده ای در مورد سیم کشی و برقکاری دارد و می تواند خانه و یا ویلای شما را با بهترین کیفیت و البته منصفانه ترین قیمت سیم کشی کند . اوستاپلاس با توجه به متخصصین و برقکاران زبده ای که دارد به خوبی می داند که می بایست برای سیم کشی و برقکاری ساختمان شما چگونه و از چه متدهایی استفاده کند.

چه زمانی به متخصص اوستا پلاس نیاز دارید

  • سوختن سیم کشی برق ساختمان : هدف از سیم کشی در ساختمان آن است که بتوان به ترتیبی امن در تمام فضا های ساختمانی از انرژی الکتریکی بهره ‌مند باشیم. از روشنایی تا فعالیت انواع ماشین های خانگی همگی برای کارکرد خود نیاز به نیروی برق دارند؛ لکن این تجهیزات ممکن است که به هر دلیلی مقدار جریانی فراتر از حدود تعریف شده را داشته باشند. جریان هایی با عنوان اضافه بار که غالباً همراه با خرابی ها در دستگاه های خانگی حاصل می شود. گاهی هم ممکن است که به دلیل عدم آگاهی یا اشتباهاتی غیرقابل توجیه، مقدار قابل توجهی از بار الکتریکی را بر یک خط توزیع ساختمانی داشته باشیم . مثلاً از یک پریز، چندین دستگاه پر توان را فعال سازیم. در چنین حالتی جریانی فراتر از تحمل کابل از آن عبور خواهد کرد. این جریان باعث افزایش حرارت در کابل و در نهایت منجر به سوختن سیم کشی برق ساختمان که از جمله موارد عام در عیب یابی برق ساختمان خواهد شد.

 

  • بروز اتصالی در برق منازل : اتصالی برق منازل از جمله رایج ترین موارد در عیب یابی برق ساختمان می باشد. در برق کشی ساختمان و یا هر فضای دیگری هرگز نباید سیم های فاز و نول به شکل مستقیم و بدون یک واسط استاندارد به یکدیگر متصل شوند. دلیل اتصالی برق منزل اتصال مستقیم فاز و نول خواهد بود.

به چنین حالتی به طور معمول، اتصالی برق منازل گفته می‌ شود. اتصالی از خطرناکترین موارد در عیب یابی برق ساختمان است. چرا که جریان ‌های بسیار بالایی تولید خواهد کرد و در صورت عدم حضور یک سیستم قطع کننده استاندارد، باعث خرابی های بسیار مانند آتش سوزی و حتی آسیب جدی در برق کشی ساختمان خواهد شد. اینکه دلیل اتصالی برق منزل در عیب یابی برق ساختمان چه چیزی می تواند باشد، انواع دلایلی را می ‌توان مطرح کرد. از یک اشتباه ساده در سیم کشی تا خرابی تجهیزات برقی در ساختمان ها، همگی می ‌توانند عمده دلایل اتصالی برق منازل باشند؛ اما غالباً این حادثه در صورت استفاده از تجهیزات برقی با کابل های بلند خارج از بطن دیوار ها اتفاق می افتد. یک سیم سیار و یا کابل بلند یک تجهیز برقی مانند اتو، ماشین لباسشویی، توستر و… در صورت عدم توجه در سلامت آنها کاملاً مستعد بروز اتصالی هستند. گاها هم اتصالی می‌ تواند در سیستم های روشنایی منازل باشد. مثلاً یک لامپ سوخته که به ترتیبی در کمال بی ‌توجهی رها شده است و در درازمدت استعداد بروز اتصالی را خواهد داشت.

  • دو فاز شدن برق ساختمان : دوفاز شدن برق ساختمان در عیب یابی برق ساختمان می تواند در دو صورت مورد بررسی قرار گیرد. اول آنکه ساختمان از برق سه فاز استفاده میکند و دوم آنکه این اصطلاح ممکن است برای یک ساختمان با برق مصرفی تکفاز اتفاق افتد. اصولاً برق مورد استفاده در فضا های مسکونی از انواع تک فاز می باشند؛ اما برای مجتمع ‌های بزرگ مسکونی لازم است تا برق سه فاز مورد استفاده قرار گیرد. در این مجتمع ها باید به ترتیبی بار ساختمان را در یک تعادل برابر میان سه فاز توزیع نمود. چرا که استفاده از برق تک فاز هرگز نمی تواند سطح نیاز مجتمع های بزرگ ساختمانی را پاسخگو باشد. دو فاز شدن برق ساختمان یک عیب از سیستم های برق سه فاز می باشد. زمانیکه یکی از فاز ها را از دست می دهیم، در چنین حالتی تعادل برق در شبکه توزیع ساختمان به هم خواهد خورد. اتفاقی که می تواند بسیار خطرآفرین باشد.

 

 

ممکن است این طور سوال پیش آید که دو فاز شدن برق ساختمان در نهایت منجر به خاموشی برخی از واحد ها خواهد شد. یک خاموشی ساده چطور می ‌تواند تا این اندازه حساسیت آفرین باشد که آن را به عنوان خطری جدی برای ساختمان های بزرگ در نظر می ‌گیرند؟ خطر ناشی از دو فاز شدن برق ساختمان متوجه سیستم ‌ها و تجهیزاتی است که در ساختمان همراه با برق سه فاز کار می کنند. مثلاً چیلر ها، موتورخانه آسانسور ها، پمپ های آب و… که عموماً در ساختمان های بزرگ همراه با کارکرد موتور های سه فاز خواهند شد. دو فاز شدن برق، یک خطر بالقوه برای موتور های سه فاز است و می ‌تواند به سرعت باعث داغ شدن بیش از حد و حتی سوختن آنها بشود، که راه حل آن استفاده از کنترل فاز است که حفاظت های لازم را تامین میکند

اما ممکن است که در یک ساختمان با برق تکفاز نیز با این مشکل مواجه باشیم. منظور از دوفاز شدن برق ساختمان مادامیکه از یک برق تکفاز استفاده می شود، زمانی است که در ساختمان هر دو سیم فاز و نول از سطح ولتاژ برخوردار باشند. در چنین حالتی سیم نول به شکل یک سیم برق دار در ساختمان حضور دارد.

قطع شدن برق خانه : در عیب یابی برق ساختمان موارد بسیاری مشاهده می شود که برق یک قسمت از خانه بدون دلیل خاصی و یا خطری احتمالی قطع خواهد شد. در چنین حالتی نه جریان بالایی در کار است و نه یک اتصالی اتفاق افتاده است. در واقع علت قطع شدن برق خانه می تواند از یک اتصال ضعیف باشد و یا آنکه سیم در جایی از مسیر تامین برق پاره شده باشد. عمده علت قطع شدن برق خانه، به شکل موضعی خودش را نشان می دهد. مثلاً یک اتاق که برق ندارد و یا لامپی که روشن نمی شود. علت قطع شدن برق خانه غالباً بر اثر قطع شدن سیم و یا شل بودن اتصال در پشت پریز و یا سرپیچ لامپ است که خودش را نشان خواهد داد.

نحوه محاسبه هزینه سیم کشی و برقکاری در اوستا پلاس

اوستاپلاس با ایجاد ثبات قیمت در ارائه خدمات سعی بر این دارد تا ابهامات هم وطنان را در مورد هزینه های سیم کشی و برق کاری رفع نماید ، لذا نحوه ی محاسبه ی هزینه های سیم کشی و برقکاری در اوستاپلاس به شرح زیر می باشد :

دستمزد سیم کشی و برق کشی ساختمان به صورت شعله ای

شعله برق چیست؟ به تمام کارهایی که یک برقکار باید انجام دهد تا یک وسیله برقی، چه روشنایی و چه پریز، در یک قسمت از ساختمان روشن شود، اجرای یک شعله گفته می شود. در واقع زمانی که برقکار لوله و قوطی را نصب و پس از آن سیم کشی می کند و لامپ با یک کلید روشن می شود گفته می شود به اندازه یک شعله کار انجام شده است؛ یا زمانی که توسط کلید دوپل، دو لامپ روشن شود دو شعله کار انجام شده است. در ادامه باید بدانیم کلید کولر با سه کلید سه شعله و سایر پریز ها مانند پریز برق، پریز آنتن، پریز تلفن و شاسی زنگ و بیزر هر کدام یک شعله به حساب می آیند.

شاید برای شما این سوال پیش بیاید هزینه دستمزد یک لوستر، آیفن، هالوژن، قاب مهتابی یا هواکش سرویس بهداشتی، چگونه است؟ در جواب باید بگوییم هزینه نصب و راه اندازی هر کدام از این موارد به صورت جدای از شعله با توجه به نرخ اتحادیه ها در هر منطقه محاسبه می گردد.

محاسبه دستمزد برق کشی ساختمان با توجه به زیربنا

روش دیگر در محاسبه هزینه ها توسط برقکاران و کارفرمایان محاسبه متراژ ساختمان و اعلام هزینه بر اساس متراژ می باشد. برای فهم بیشتر؛ ممکن است شما کاری را به برقکاری در شهر یا شهرستان جهت برق کشی پیشنهاد دهید؛ طبق اصول، هزینه سیم کشی در هر دو منطقه متفاوت است. مثلاً هزینه برق کشی ساختمانی 100 متری در مرکز شهر با ساختمانی 100 متری در شهرستان متفاوت است و به شکل معمول، هزینه بیشتری باید در مرکز شهر جهت تکمیل برقکشی ساختمان صرف نمود.

دستمزد برقکار کنتراتی در برقکشی ساختمان

روش دستمزد کنترات هم می تواند مورد قبول و تایید کارفرمایان قرار گیرد هم برقکاران، به این علت که کارفرما پس از ارایه کار به صورت کنترات دیگر دغدغه پیشرفت کار و نظارت را ندارد از طرفی برقکار با توجه به توافق بر سر قیمت با کارفرما با اشتیاق بیشتر و صرف زمان کمتر کار را پیش می برد. به عنوان مثال اگر شما بخواهید یک واحد مسکونی را به صورت روزمزد از ساعت 8 تا 5 بعد از ظهر به برقکار برای برق کاری بدهید حتما باید برکار نظارت داشته باشید چون هرچقدر کار طول بکشد دستمزد بیشتری باید به برق کار پرداخت شود ولی اگر همان کار را به صورت کنترات و با قیمت مشخصی به برقکار بدهید حتما کار با سرعت بیشتری پیش می رود چون تلاش برای به پایان بردن کار اهمیت بیشتری پیدا می کند و کارفرما دیگر نیازی به نظارت همه ساعته بر کار ندارد.

دستمزد برقکار به صورت روزمزد در برق کشی ساختمان

این روش در موقعی کاربرد دارد که ما از مدت زمان کار ارایه شده اطلاعی نداریم در این صورت می توانید بصورت روزمزدی یا ساعتی از کارفرما مزد بگیرید. برای مثال ساختمانی جهت کار به ما پیشنهاد می شود که از زمان اتمام کار دچار تردید هستیم پس به صورت روز مزد یا ساعتی با صاحب کار یا کارفرما صحبت می کنیم. و اگر قرار باشد که به صورت روز مزد کار کنید باید از ساعت 8 صبح تا 5 بعد از ظهر (در بعضی شهرها تا 4) در خدمت کارفرما باشید و هر کاری را که ایشان از شما خواست انجام دهید.

دستمزد برق کشی ساختمان با توجه به هر مورد یا آیتم

از دیگر روش های تعیین هزینه و دستمزد برقکاران ساختمانی، تعیین تعرفه به صورت موردی یا آیتمی است. در این روش مراحل شیار زنی، لوله کشی، سیم کشی، راه اندازی و موارد قابل نصب، هر کدام به صورت موردی تعیین هزینه می گردد. در این روش مراحل انجام پروژه را به آیتم های کوچکتر تقسیم می کنند و برقکار برای هر آیتم، دستمزد جداگانه دریافت می کند.

درباره سیم کشی و برقکاری

سیم‌کشی برق نصب سیم‌های برق و سایر تجهیزات وابسته مانند کلیدها، تابلوهای توزیع، پریزهای برق و چراغ‌های روشنایی در یک ساختمان می‌باشد.

طراحی و نصب سیم‌کشی برق یکی از موضوعات استانداردهای ایمنی می‌باشد. انواع مدل‌ها و اندازه‌های مختلف سیم‌ و کابل‌های مجاز با توجه به سطح ولتاژ مدار و مقدار جریان الکتریکی مشخص شده و محدودیت‌های در مورد شرایط محیطی همانند دمای محیط، میزان رطوبت، قرار گرفتن در معرض نورخورشید و موادشیمیایی برای آنان اعمال می‌شود.

 

سیم کشی برق ساختمان‌ها به چند روش انجام می‌شود؟

در مورد اصول برق کشی و خدمات سیم کشی ساختمان‌ها باید به این موضوع اشاره کنیم که روی هم رفته دو روش کلی برای اجرای تأسیسات الکتریکی در ساختمان وجود دارد. این دو روش عبارت‌اند از سیم کشی روکار و سیم کشی توکار که در ادامه این مطلب به معرفی آنها پرداخته ایم:

  • سیم کشی روکار

در سیم کشی روکار، سیم‌ها همگی در نمای بیرونی دیوارها قرار می‌گیرند. البته برای جلوگیری از ایجاد ظاهر نامناسب و مشکلات دیگر معمولاً سیم‌ها را از داخل لوله یا داکت‌های سفید رنگی عبور می‌دهند. این کار باعث می‌شود که نوعی نظم نیز در فرآیند سیم کشی به وجود بیاید. البته قطعاً سیم کشی روکار در مقایسه با توکار جلوه ظاهری ساختمان را تا حدی مخدوش می‌کند. در عوض برای تعمیر و نگهداری سیم‌ها، دسترسی تعمیرکار به مراتب راحت‌تر است.

  • سیم کشی توکار

در روش توکار، هیچ اثری از سیم‌ها در نمای ظاهری نیست و معمولا قبل از خدمات نماکاری ساختمان سیم کشی توکار انجام می شود. البته در سیم کشی توکار نیز در بسیاری از مواقع برای ایجاد نظم و همچنین افزایش ایمنی سیم‌ها را از داخل لوله‌های مخصوصی عبور می‌دهند. بزرگ‌ترین چالش در سیم کشی توکار، مربوط به زمان تعمیرات اساسی است که برای دسترسی به سیم‌ها ناچار به خراب کردن بخش‌هایی از دیوار هستیم.

نکات مهم درباره سیم کشی و برقکاری

تهیه ی نقشه: با استفاده از یک نقشه ی دقیق شخص برقکار می تواند با سرعت و دقت بیشتری کار را به انجام رساند و لازم است که یک نقشه ی الکتریکال، بر اساس استاندارد های تعیین شده در خصوص سیم کشی ساختمان تهیه گردد تا مشخص شود که در کدام قسمت نیاز به کلید و پریز خواهد بود.

خط تراز: با استفاده از این خط، مطابق با استاندارد ها و نقشه و با توجه به فاصله ی لازم از کف زمین تا محل نصب کلید ها، دیوار را نشانه گذاری می کنند تا مشخص شود که در کدام نقطه باید کنده کاری انجام شده و در نهایت کلید ها و پریز ها با دقت کامل در فضای تعبیه شده ی روی دیوار نصب گردند.

در هنگام سیم کشی ساختمان، برای انجام دادن کنده کاری روی دیوار به منظور جای دادن لوله برق و قوطی کلید ها لازم است که با حفظ نکات ایمنی و تخریب نکردن دیوار، با ظرافت کامل و توسط ابزار های پیشرفته ی مخصوص برای این کار نظیر شیار زن، چکش برقی هلیتی و …. مکان مورد نظر را تراش داد و یک اندازه ی خاص برای قرار دادن کلید و پریز ها به دست آورد.

در مرحله ی بعدی برق کشی، قوطی های لازم در داخل دیوار و در شیار ایجاد شده قرار داده می شوند و پس از آن لوله های برق خرطومی، لوله برق پی وی سی یا … که برای عبور دادن سیم ها مورد استفاده قرار می گیرند، در جاهای مخصوص نصب می شوند. تمامی این کارها بر اساس نقشه ی مربوط به سیم کشی ساختمان است و در این جاست که اهمیت داشتن یک نقشه ی دقیق مشخص می گردد.

در مرحله ی پایانی شخص برقکار عملیات اصلی را انجام می دهد و با استفاده از ابزاری به نام فنر سیم کشی، انواع سیم های لازم برای برق، تلفن و آنتن را از داخل لوله ها عبور داده و به کلید و پریز ها وصل می کند و ارتباط آن ها را نیز با جعبه فیوز مقدور می سازد.

برای اتصال فندک سر خود اجاق گاز به برق، باید پریز برق را پایین تر از سطح گاز قرار داد تا هیچ گونه تماسی با شعله نداشته باشد.

یکی از نکات کلیدی سیم کشی آشپزخانه ساختمان این است که از قرار دادن پریز برق در قسمتی که برای ماشین ظرفشویی تعیین شده، خود داری شود؛ زیرا احتمال وقوع حادثه، اتصال کوتاه و حتی آتش سوزی وجود دارد.

کلید های مربوط به روشن کردن هالوژن های سقف و آرگ از کلید مربوط به روشنایی اصلی این محیط متفاوت باشد؛ زیرا استفاده از هالوژن در موارد خاصی کاربرد دارد.

از جمله نکات مهم برای برق کشی بخش پذیرایی منازل مسکونی، استفاده از جعبه فیوز است که به عنوان جدید ترین، ایمن ترین و متداول ترین روش سیم کشی ساختمان توصیه می شود و در خصوص پذیرایی لازم است که در بخش های مختلف محیط، کلید ها و پریز های متفاوت با کاربری های متعدد را در نظر گرفت که از هر کدام به دیگری با استفاده از سیم هایی با قطر ۲.۵ سیم کشی انجام گردد و در نهایت کل کار به جعبه فیوز منتهی شود.

فرایند ثبت درخواست سیم کشی و برقکاری در اوستا پلاس

ثبت سفارش از طریق سایت اوستا پلاس : خدمات گیرنده میتواند از طریق همین صفحه از سایت اوستا پلاس ، تمامی جزئیات قیمت و هزینه های به روز شده تعمیرات و راه اندازی برقکاری را مشاهده کند و به راحتی با کلیک بر روی گزینه (ثبت درخواست) در پایین صفحه ، مراحل ثبت نام را انجام دهد و امکان مشاوره رایگان با متخصصین را داشته باشد.

ثبت درخواست از طریق شماره : در صورت عدم دسترسی به اینترنت، فقط کافی است با شماره تماس حاصل فرمایید تا ارتباط شما با همکاران ما در واحد ثبت سفارشات سیم کشی و برقکاری در استان برقرار شود. همچنین می‌توانید از این طریق شماره تلفن در خصوص خدمات مورد نظرتان اطلاعات کافی کسب کنید.

راهنمای قیمت

راهنمای قیمت

نظرات کاربران

نظرات کاربران

دیگر خدمات پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *