نصب و تعمیر تابلو برق

بازه قیمت عمده سفارشات:    5,000,000 تا 8,300,000 تومان

قیمت  خدمات رو همین الان رایگان بگیر

قیمت بگیر
نمودار قیمت

درباره نصب و تعمیر تابلو برق

درباره تابلو برق :

چه در صنعت و چه در کارگاه های کوچک در هر بخش که دستگاه یا خط تولید کار می کند در پشت صحنه کنترل آن از تابلو برق های صنعتی و لوازم اتوماسیون استفاده شده است . تابلو ها تجهزاتی هستند که برای کنترل، نیرورسانی، و توزیع انرژی الکتریکی در صنعت برق مورد استفاده قرار می گیرند. تابلو های توزیع به منظور توزیع انرژی الکتریکی و نیرو رسانی در سطح ولتاژ های فشار ضعیف و فشار متوسط به کار برده می شوند.

 

وظایف انواع تابلو برق ها :

کنترل دستی یا اتوماتیک یک فرایند صنعتی

توزیع برق بین تجهیزات

اصلاح ضریب توان

نصب و تعمیر تابلو برق با متخصصین اوستا پلاس :

تابلو برق یک جعبه فلزی یا غیر فلزی است، که تمامی تجهیزات برقی یک کارخانه، ساختمان، شرکت و. . را در خود جای می‌دهد. نصب تابلو برق‌ها با توجه به استانداردهای جهانی ساخته می‌شوند و نقش مهم و کلیدی در کنترل جریان برق یک ساختمان دارد. این وسیله از ابزارهای الکتریکی در برابر نوسانات ایجاد شده در جریان برق محافظت می‌کند. به همین دلیل وجود این تابلو برق‌ها در بیمارستان‌ها، کارخانجات، ادارات و غیره بسیار مهم و ضروری است.اما گاهی اوقات این وسیله کار خود را به خوبی انجام نمی‌دهد و به عبارتی دچار مشکل و خرابی می‌شود. در این مواقع نیاز به تعمیر تابلو برق وجود دارد. این کار توسط متخصصین حوزه برق و الکترونیک باید انجام شود. افراد معمولی و غیر متخصص به هیچ وجه نباید اقدام به دست‌کاری این تابلو برق‌ها کنند؛ زیرا خطرات جانی و مالی قابل جبرانی به همراه دارد. متخصصین اوستا پلاس با سالها تجربه در زمینه نصب ، سرویس و مونتاژ تابلو این امکان را به به شما میدهند تا خیالتان را از مشکلات آتی و هزینه های سنگین آینده خاطر جمع کنند.

 

چه زمانی به متخصص اوستا پلاس نیاز دارید؟

اولین و مهم‌ترین قدم برای تعمیر تابلو برق، شناسایی و عیب‌یابی آن است. از آن جایی که تمامی تجهیزات الکتریکی یک ساختمان یا کارخانه به این وسیله متکی هستند، بسیار مهم است که تابلو برق کار خود را به خوبی انجام دهد. در صورت بروز هر یک از نشانه‌های زیر باید سریعاً برای تعمیر تابلو برق اقدام شود. این نشانه‌ها عبارت‌اند از:

  • داغ شدن بیش از حد کلیدها و کابل‌های برق نشانه واضحی از خرابی تابلو برق است.
  • دیدن علائمی مانند دود یا بوی سوختگی از تابلو برق یکی دیگر از نشانه‌های مشکل در این وسیله است.
  • یکی از علائم خطرناک که در صورت مشکل در این تابلو به وجود می‌آید سوختن یا ذوب شدن سیم‌های داخل تابلو برق است.
  • برخی مواقع صداهای مانند جرقه از داخل تابلو برق به گوش می‌رسد که این نشان مشکل جدی در این وسیله است.
  • ریست نشدن کلیدها یکی دیگر از نشانه‌های خرابی تابلو برق است.

موارد ذکر شده نشانه‌های از خرابی تابلو برق هستند. برای عیب‌یابی یک تابلو برق نکات مهمی وجود دارد که فرد تعمیر کار باید در مورد تابلو برق بداند. یک تابلو برق شامل تعدادی کلید مینیاتور، کابل‌های برق، کنترل کننده‌ها، هشدار دهنده‌ها و غیره است. در قسمت بالای این جعبه یا تابلو کلید بزرگی وجود دار که مدارشکن است یعنی جریان‌های ورودی به این وسیله را کنترل می‌کند. رایج‌ترین مشکلی که در تابلو برق به وجود می‌آید مربوط به این کلید می‌باشد.زیرا اگر جریان ورودی به این کلید بیش از حد ظرفیت آن باشد، جریان ورودی به تابلو برق قطع می‌شود. تعمیرکارها معمولاً اولین قسمتی که به سراغ آن می‌روند کلید مدارشکن است. تابلو برق‌های قدیمی‌تر بیشتر دچار مشکل در این کلید می‌شوند و باید کلید مدار مدارشکن آن‌ها هر چند وقت یک بار بررسی شود و در صورت نیاز باید آن را تعمیر کرد.

تعمیر و عیب یابی این خرابی ها کار دشوار و به شدت برای اشخاصی که آشنایی با اینکار ندارند خطرناک است و از عهده هر شخصی بر نمی آید . برای رهایی از مشکلات و ضررهای مالی و جانی بهتر است با ثبت سفارش در سایت اوستا پلاس اینکار به متخصصین اوستا پلاس واگذار کنید .

نحوه محاسبه هزینه سرویس و تعمیر تابلو برق

قیمت ها حدودی بوده و از شما خواهشمندیم قیمت دقیق را قبل از انجام کار با متخصصین اوستا پلاس ، نهایی نمایید. در صورتی که قیمت پیشنهادی اختلاف فاحشی با قیمت های اعلامی زیر داشت حتما به واحد پشتیبانی اوستا پلاس تماس حاصل فرمایید تا در اسرع وقت پیگیری شود.

ساخت و نصب تابلو برق تک فاز: 1,500,000-500,000 تومان

تعمیر تابلو برق تک فاز: 1,000,000-200,000 تومان

ساخت و نصب تابلو برق سه فاز: 3,000,000-1,000,000 تومان

تعمیر تابلو برق سه فاز: 2,000,000-400,000 تومان

نصب کنتاکتور (هر عدد): 300,000 تومان

نصب جعبه کنتور تک فاز با سرهم‌بندی (هر عدد): 300,000 تومان

نصب فیوز تک فاز (هر عدد): 100,000 تومان

نصب فیوز سه فاز (هر عدد): 150,000 تومان

نصب کلید مینیاتوری تک فاز (هرعدد): 180,000-130,000 تومان

نصب کلید مینیاتوری سه فاز (هرعدد): 230,000-180,000 تومان

رفع اتصالی برق تک فاز (هر اتصالی): 250,000-200,000 تومان

رفع اتصالی برق سه فاز (هر اتصالی): 350,000-300,000 تومان

* هزینه قطعات به‌صورت جداگانه محاسبه می‌گردد و نیرو موظف به ارائه فاکتور معتبر می‌باشد. *

* حداقل دستمزد در خدمات ساخت و تعمیر تابلو برق 150000 تومان می باشد. *

* در صورت عیب یابی (دست به آچار شدن متخصص) و پس از آن عدم توافق بین طرفین، متخصص مجاز به دریافت هزینه 100,000 تومانی تحت عنوان هزینه کارشناسی میباشد.*

خواهشمند است به این نکته هم توجه داشته باشید که در صورتی که بعد از مراجعه متخصص به علت شرایط فنی یا عدم توافق قیمتی کار انجام نشود، مبلغ 50,000 تومان به عنوان هزینه ایاب و ذهاب به متخصص تعلق می گیرد.

 

نکات مهم درباره سرویس و نگهداری تابلو برق؟

تابلوهای برق به محافظت از اموال شما کمک می‌کند. هنگامی‌که واحدها نیاز به تعمیر دارند، مهم است که مشکل را در اسرع وقت برطرف کنید تا از آتش سوزی و سایر تهدیدات برای خانه یا ساختمان شما جلوگیری شود. علت‌های مختلفی باعث بروز عیب در تابلو برق‌ها می‌شود. بیشتر اوقات، علائم متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد تابلو برق خود را تعویض کنید. به عنوان مثال، اگر تابلو برق شما قدیمی‌ است، به احتمال زیاد با سوسو زدن چراغ‌ها یا بوی سوختگی مشکل دارید. به طور مشابه، اگر از نوارهای برق بیشتری استفاده کرده‌اید، به احتمال زیاد متوجه شده‌اید که مجبور به تنظیم مجدد قطع کننده‌ها هستید . حتی اگر تابلو برق شما به تازگی نصب شده است تعداد زیادی از لوازم گران قیمت در آن نصب شده است که نیاز به سرویس و نگهداری دارد زیرا اینکار باعث افزایش طول عمر مفید آن دارد .

آشنایی با انواع تابلو برق

تابلو های برق از لحاظ ساختمان به دو دسته بیرونی و درونی تقسیم می شوند. از لحاظ کاربرد هم میتوان تابلو برق را به دو دسته توزیع و کنترلی طبقه بندی کرد. تابلو های درونی تابلو هایی هستند که در محل های سرپوشیده مورد استفاده قرار می گیرند. تابلو های بیرونی هم همانطور که از اسمشان پیداست در فضای آزاد نصب می شوند.

تابلو ها از لحاظ ساختمان به صورت ایستاده، دیواری (روی سکو – روکار – توکار) روش دسترسی به تجهیزات درون تابلو، اسکلت پیچ و مهره ای و … میز دسته بندی می شوند.

اگر بخواهیم هشت قسمت اصلی تابلو برق را معرفی کنیم، باید به ترتیب از بدنه، کلید، هادی (شینه ها و سیم ها)، دستگاه های حفاظتی (فیوز، بی متال و …)، دستگاه های اندازه گیری، مقره، سیستم ارت و سیستم اینترلاک نام ببریم.

 

بدنه تابلو برق از چه جنسی است ؟

بدنه در واقع قسمت اصلی سازه ای است که تمام تجهیزات دیگر از قبیل plc ها، سیم و کابل ها، ریل ها، کلید و فیوز ها، و همچنین کنتاکتور ها در درون آن قرار می گیرند. بدنه معمولاً جنس فلزی داشته و برای تولید آن از روش ورقکاری استفاده می گردد.

هنگام طراحی بدنه تابلو برق باید توجه داشت که فضای کافی برای قرارگیری همه تجهیزات و همچنین مقداری فضای اضافه جهت تجهیزاتی که احتمل می رود بخواهیم به مجموعه اضافه کنیم در نظر گرفته شود.

 

در نصب تابلو برق درب تابلو برق در چه سمتی باید نصب شود ؟

درب تابلو برق اهمیت زیادی در تامین ایمنی کارکنان و همچنین حفاظت از تجهیزات درون تابلو را بر عهده دارد. با در نظر گرفتن محل نصب تابلو، روش های مختلفی در طراحی و ساخت بدنه به منظور دسترسی به تجهیزات درون تابلو مورد استفاده قرار می گیرد. مانند تابلو های بدون درب (تابلو های فشار ضعیف نصب شده در پست های توزیع محلی) درب از جلو، درب از پشت، دسترسی دو طرفه و درب شیشه ای.

درب تابلو های فشار متوسط دریچه ای در بالای تابلو (سقف تابلو) جهت تخلیه فشار هوای ناشی از جرقه یا انفجار احتمالی تجهیزات درون تابلو تعبیه می گردد.

انواع کلید در تابلو برق

انواع کلید های مورد استفاده در تابلو عبارتند از:

  • کلید غیر قابل قطع و وصل زیر بار : این نوع کلید ها فقط برای قطع و وصل ولتاژ مدار یا در مواردی خطوط بدون بار یا ترانسفورماتور بدون بار به کار برده می شوند و عملکرد آن ها در زمان عبور جریان از مدار مجاز نیست. مزیت آن ها نسبت به سایر کلید ها ، قابل رویت بودن کنتاکت های آن در جهت تامین ایمنی کارکنان می باشد. این کلید ها در صنعت برق به نام کلید سکسیونر شناخته شده اند.

در سطح ولتاژ فشار متوسط با استفاده از فنر سرعت قطع و وصل سکسیونر را افزایش داده و به کمک جرقه گیر های ساده ای میزان جرقه حاصل از عملکرد کلید را کاهش داده و در تابلو ها مورد استفاده قرار می دهند.

 

  • کلیدهای قابل قطع و وصل زیر بار :

این کلید ها خود به دو دسته کلید بار و کلید قدرت تقسیم بندی می شوند.

کلید بار فقط برای قطع و وصل مدار تحت ولتاژ و جریان اسمی بوده و لازم است قابلیت تحمل و عبور دادن جریان های خطا در مدت زمان معینی را داشته باشند. از قطع و وصل این کلید ها در شرایط بحران خطا باید جلوگیری گردد. کلید بار شامل دو نوع فشار ضعیف و فشار متوسط می گردد.

 

فرایند ثبت درخواست تعمیرو راه اندازی تابلو برق در اوستا پلاس

ثبت سفارش از طریق سایت اوستا پلاس : خدمات گیرنده میتواند از طریق همین صفحه از سایت اوستا پلاس ، تمامی جزئیات قیمت و هزینه های به روز شده تعمیرات و راه اندازی را مشاهده کند و به راحتی با کلیک بر روی گزینه (ثبت درخواست) در پایین صفحه ، مراحل ثبت نام را انجام دهد و امکان مشاوره رایگان با متخصصین را داشته باشد.

 

ثبت درخواست از طریق شماره  : در صورت عدم دسترسی به اینترنت، فقط کافی است با شماره تماس حاصل فرمایید تا ارتباط شما با همکاران ما در واحد ثبت سفارشات نصب و تعمیر تابلو برق در استان برقرار شود. همچنین می‌توانید از این طریق در خصوص خدمات مورد نظرتان اطلاعات کافی کسب کنید.

راهنمای قیمت

راهنمای قیمت

نظرات کاربران

نظرات کاربران

دیگر خدمات پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *